Fibernet til erhverv & boligforeninger - El Design - København Fiberbredbånd til virksomheder og boligforeninger. Få en uforpligtende snak med El Design og hør hvad vi kan tilbyde jer. Rådgivning og etablerings hjælp af fiber. Professionelle Wi-Fi løsninger til jeres virksomhed.

Fibernet til erhverv & boligforeninger

Change laungage en

El Design har allerede hjulpet mange virksomheder og boligforeninger med at få etableret fiber op til 1/1 Gbit. De store krav til øget hastighed og stabilitet er baggrunden for valget.

Ser I på en TDC erhvervs fiber, skal I vide at der også er alternative leverandører. Hos El Design har vi et stort netværk for at sikre jer den bedste aftale og pris.

Få et uforpligtende tilbud på en hurtig erhvervs fiber udfyld "Gratis Fibertilbud" eller ring direkte på 22 37 04 37

Prisen på erhvervs fibernet er faldet drastisk, både når det gælder installation og løbende drift.

Når det gælder erhverv er dropbox, google, derino, Office 365, CMS, TeamViewer....er i dag meget mere krævende og internettet er nøglen.

Flere og flere tjenester flytter online, det giver stor flexibilitet og datasikkerhed. Men det sætter også nye krav til jeres virksomheds internetforbindelse. Hvordan sikre I at medarbejderne ikke går i stå, og bliver frustreret over en langsom internetforbindelse.

Når det gælder boligforeninger er netflix, BLOCKBUSTER, HBO Nordic, YouBio, ViaPlay, TV2 PLAY, DR LIVE-TV det der kræver hurtigt internet.

Nu boomer online tv, det kræver hurtigt og stabil internet for at udnytte alle de nye tjenester. Fiber er det rigtige valg til jeres boligforening, hvis I satser på at give alle muligheder til beboerne. En TV/Video stream bruger ca. 4 Mbit, og derfor kommer den nuværende forbindelse hurtigt på overarbejde når flere beboer sidder og ser online tv.

Der er 5 punkter der skal være opfyldt for at internettet er stabilt.

  • En hurtig internetforbindelse med synkron upload og download.
  • En effektiv router, der kan håndtere hastigheden.
  • Effektiv switche, som sikre høj stabilitet.
  • En professionel Wi-Fi løsning, der giver mulighed for flere netværk til henholdsvis gæster, personale og administration.
  • En stabil løsning som giver jer lave løbende driftsomkostninger.

Tag en dialog med El Design, vi ved hvordan et professionelt netværk skal opbygges. Ring direkte på 22 37 04 37

Tags: Fiberbredbånd, Virksomhed, Boligforening

Rådgivning Wi-Fi
Indendørs og udendørs Wi-Fi
El Design har erfaring i at dække store områder med effektiv Wi-Fi

Referencer:

Fibernet til erhverv & boligforeninger - El Design - København Fiberbredbånd til virksomheder og boligforeninger. Få en uforpligtende snak med El Design og hør hvad vi kan tilbyde jer. Rådgivning og etablerings hjælp af fiber. Professionelle Wi-Fi løsninger til jeres virksomhed.   Fibernet til erhverv & boligforeninger - El Design - København Fiberbredbånd til virksomheder og boligforeninger. Få en uforpligtende snak med El Design og hør hvad vi kan tilbyde jer. Rådgivning og etablerings hjælp af fiber. Professionelle Wi-Fi løsninger til jeres virksomhed.   Fibernet til erhverv & boligforeninger - El Design - København Fiberbredbånd til virksomheder og boligforeninger. Få en uforpligtende snak med El Design og hør hvad vi kan tilbyde jer. Rådgivning og etablerings hjælp af fiber. Professionelle Wi-Fi løsninger til jeres virksomhed.

Ja tak, kontakt mig venligst