Skip to main content

SmartShare StraightShaper - Bandwidth Manager

SmartShare StraightShaper løser mange hverdags problemer for boligforeninger, virksomheder og skoler.
Den danske virksomhed SmartShare tilbyder en unik og intelligent WAN optimering og bredbåndstyring helt op til 1/1 Gbit.
SmartShare Graph bruger
 
Den unikke fordelingsteknik sikre at internetforbindelsen kan udnyttes 100% unden at brugerene opdager det. Kort fortalt vil én person ikke længere kunne blokere for trafikken. Alle vil opleve at opnå en høj hastighed, og fuld hastighed når der der er mulighed for det, det sker helt automatisk. Det vil sige en win / win-situation for alle.
 
Hvis I benytter routerfunktionen i en SmartShare StraightShaper opnås flere fordele.  
SPI Firewall, i en SmartShare beskytter jer med en avanceret stateful packet inspection firewall. Den sikre at alt indgående trafik kun kan ske på opfordring af en bruger på netværket. Derfor kan uønsket trafik ikke komme ind. Firewall tillader selvfølgelig IP-telefoni, per to per, hjemmearbejdsplader, VPN osv.
 
Den avanceret DHCP server som er indbygget, fordeler IP-nummere til alle beborer, og der er fuldt overblik over hvilke computer som har fået hvilke ipnummere, leastime og aktivitet og meget andet.
 
En SmartShare, kan kobles til netværket på 2 måder enten som router eller blot som shaper. 
  • SmartShare StraightShaper, som router insættes istedet for den eksisterende router og giver alle de mange fordele som SmartShare Systems har udviklet.
  • SmartShare StraightShaper, som shaper indsættes mellem jeres router og switch, og giver jer uafhængighed. I får mulighed for at udnytte jeres eksisterende konfiguration i routeren, kører VLAN eller flere netværk. Samtidig giver den patanteret fordeligsteknik jer fuld udbytte af internetforbindelsens båndbredde .
 
SmartShare er også en fordel ved meget hurtige internetforbindelser. Selvom at virksomheden har en 50/50 Mbit eller måske 100/100 Mbit internetforbindelse, optræder der stadig flaskehalse. Det lyder underligt, men ved høj hastighed sker der mange gange det at hvis en person downloader en opdatering eller andet falder hastigheden for de andre på netværket. Det er iriterende når der er blevet investeret mange penge i høj hastighed. Vi har lavet et simpelt eksempel men det optræder selvføgelig værer når der er mange om at dele internetforbindelsen.
 
Følgende eksempel er med 100/100 Mbit og fuld belastning her viser vi tydeligt fordelene rød uden SmartShare og grøn med SmartShare:
Person 1: Vælger at downloade en installation cd på 600 Mbyte.
(1 min ved 99%2min ved 50%)
Person 2: Vælger samtidig at hente en PDF fil fra hjemmeside 3 Mbyte.
(50 sek. ved 1%1 sek. ved 50%)
Konklution: Skal jeres medarbejder vente 1 minut eller 1 sekundt på sin PDF fil selvom I har en 100 Mbit internetforbindelse. Få fuldt udbytte af jeres internetforbindelse med en kvalitet SmartShare.
 
Prøv en SmartShare helt uforpligtende og få en gratis analyse af jeres internetforbrug.
Når I prøver en SmartShare FairRouter (udgået 2014) eller StraightShaper, bliver I nok overrasket over alle de muligheder som den giver jer. I mærker straks en forbedring, og den opsætte hurtigt i alle typer netværk. Vi måle jeres internetforbrug, og oplyser gerne hvilke muligheder og forbederinger som vi kan anbefale.
Tilbudet gælder alle boligforeninger, skoler, institutioner og virksomheder i Danmark.
 
Benyt vores kontakt felt, eller ring nu på 22 37 04 37 og bestil 1 uges prøve helt uforpligtende. 

SmartShare, Virksomhed, StraightShaper