Skip to main content

Bandwidth Manager og Traffic Shaping med SmartShare StraightShaper

Det er teknikker som man i dag ikke kan komme uden om, internettet bliver mere og mere belastet. De mange programmer på computerne, spillekonsoller, tv skærme og andre online enheder belaster internettet så forbindelsen har svært ved at hamle op.
 
Cisco og andre store producenter har indset nødvendigheden af at have fordelingstekniker til netværksforbindelser. Men det er ikke alle som egner sig lige godt til boligforeninger, virksomheder og skoler. SmartShare systems er helt i front når det gælder udvikling af nye fordelingsteknikkere, læs mere her.

Vi har lavet en liste over nogle af de muligheder som findes i dag, og der er mange. Har I allerede en fordelingsløsning hos jer? så er I nok bekendt med det arbejde som det i dag medfører at holde systemet opdateret, eller også virker det ikke optimalt. Mange systemer benytter DPI (Deep Packet Inspection) og her er det nødvendigt at opdater systemet løbende. De nyeste tekniker kræver ikke omfattende opdeteringer.

Der er visse problemer med DPI, omfattende opdateringer kan kun udføres af personer med teknisk kendskab. Teknikken er meget krævende for jeres udstyr som bliver overbelastet. Med andre ord den sløver tit internetforbindelsen ned i hastighed for alle computere.  Båndbredden kan ikke benyttes fuldt ud men de gamle typer fordelere. Nogle af de teknikker som benyttes resevere også dele af internetforbindelsen til specielle typer traffik eks. Web trafik og IPtelefoni, og hvis ingen bruger web, men kun ftp download, smides store mængder båndbredde væk. Det kan også forekomme omvendt.

Men der er heldigvis kommet nye teknikker på markedet, de fordeler båndbredden til aktive enheder på netværket. Det giver mindre vedligeholdelse, og det giver altid 100% udnyttelse af den båndbredde der er til rådighed og her smides ikke noget væk. Den nye teknik fordeler på uplaod og download, derfor giver den altid fuld performance for alle på netværket. Her er SmartShare systems fra Danmark førende, det har de allerede bevist I mange boligforeninger og virksomheder.

SmartShare StraightShaper er senest godkendt af Allnet og Snom som står for Tysk kvalitet

Hardware.
 
Software.
 
wikipedia.