Skip to main content

El Design virksomhedsprofil

El Design profil.

El Design er en veletableret virksomhed som har eksisteret fra begyndelsen af 1997. Vi udføres opgaver inden for IT og data installationer herunder Wi-Fi, ethernet og fiber. Vi arbejder også med automatik, styring, el-installationer og elevatorer men vores fokus er IT i bred forstand. Arbejde udføres primært i Storkøbenhavn og på sjælland.

Arbejdsopgaver.

El Design har erfaring med IT og netværk til krævende kunder, både private og offentlige. Vi udfører løbende konsulentopgaver i forbindelse med tilsyn, planlægning og styring af projekter. Vores store erfaring fra de mange typer opgaver, giver jer en solid samarbejdspartner når I vælger El Design.

Virksomheds erfaring.

Siden virksomhedens start, har vi løst opgaverne som prototyper til medicinal industrien, IT / Wi-Fi / telefon installationer hos virksomheder og i boligforeninger. Vi rådgiver og arbejder med energioptimering, derved har vi sparet virksomheder og boligforeninger for mange penge. Vi laver på forhånd en detaljeret beregning som sikrer jer et troværdigt overblik over den besparelse I kan opnå ved investering.

Personlig erfaring.

Martin Lohse som er eneejer af virksomheden, er uddannet el-installatør, elektroniktekniker og elektromekaniker. Efter endt uddannelse har han arbejdet som servicemontør, hos Nordelektro og CWO byenselektro som var en del af ABB. Her har han hovedsageligt beskæftiget sig med, ombygnings opgaver for DSB samt fejlfinding på DSB nyere arbejdeslokomotiver. I samme firma har han arbejdet med reparation, fejlfinding samt indjustering af generatorer i parallel drift. Arbejdet er udført både på skibe og jordfaste generatoranlæg.

Martin Lohse har undervist på Herlev kommunes ungdomsskole igennem en årrække.

Udover den store praktiske erfaring, har han følgende relevante uddannelser.

  • Elinstallatør (Københavns Maskinmester Skole).
  • Elektroniktekniker med speciale i styrings- og reguleringsteknik (Frederiksberg tekniske skole).
  • Elektromekaniker (Trillingerne Maksinelektro Gladsaxe)
  • Radioamatør (OZ8AAW, 2 meter og 70 cm båndet med mange års erfaring)
  • Højspændnings frekvensomformer og motorer (ABB Findland).
  • Mitsubishi Elevatorer (Mitsubishi på Københavns nye operahus).
  • Molex installer (Lan-Com i Herlev).
  • Programmering af Vlan for switche (Frederiksberg tekniske skole).
  • HP salgskursus (HP)

Martin Lohse - Privat blog.

http://martinlohse.blogspot.com/

Kontakt , El Design