Skip to main content

StraightShaper fra SmartShare Systems

SmartShare StraightShaper er velegnet til internetforbindelser som kører med høj belastning eller hvor der er lav båndbredde tilgængelig. StraightShaper kan benyttes med hastigheder helt ned fra modem hastighed som gør den meget anvendelig til internetforbindelser i marinen og luftfarten. Desuden kan den anvendes til fiberforbindelser med hastigheder helt op til 1/1 Gbit throughput, til krævende virksomheder og boligforeninger.

Områder hvor SmartShare Systems levere teknologi til:

  • Boligforeninger
  • Skoler og institutioner
  • Virksomheder
  • Net café
  • Hoteller
  • Campingpladser
  • Marine - fragt / krydstogt skibe
  • Luftfart - passagerfly

SmartShare bandwidth manager er baseret på en patenteret teknik som fordeler båndbredden mellem aktive brugere på netværket. Den overskydende båndbredde fordeles og det reguleres over 1000 gange pr. sekund, det betyder at internetforbindelsen altid udnyttes 100 %, unden at det giver flaskehalse for brugeren.

SmartShare er også en fordel ved meget hurtige internetforbindelser. Selvom at virksomheden har en 50/50 Mbit eller måske 100/100 Mbit internetforbindelse, optræder der stadig flaskehalse. Det lyder underligt, men ved høj hastighed sker det når en person downloader en opdatering her falder hastigheden for de andre på netværket.

Vi har lavet et simpelt eksempel, den røde er en normal internetforbindelse og den grønne er hvis du installere en SmartShare. 

Følgende eksempel er med 100/100 Mbit og viser tydeligt fordelene:
Person 1: Vælger at downloade en installation cd på 600 Mbyte.
(1 min ved 99%, 2min ved 50%)
Person 2: Vælger samtidig at hente en PDF fil fra hjemmeside 3 Mbyte.
(50 sek. ved 1%, 1 sek. ved 50%)
Konklution: Skal jeres medarbejder vente 1 minut eller 1 sekundt på sin PDF fil selvom I har en 100 Mbit internetforbindelse. Få fuldt udbytte af jeres internetforbindelse med en kvalitet SmartShare StraightShaper prøv den gratis.

Router og NAT router i samme enhed, det er muligt at konfigurer SmartShare StraightShaper så den fungere som en avanceret NAT router, med mange unikke funktioner. Selv når routern kører i NAT mode, er det muligt at dedikere en række af offentlig ipadresser direkte til private ipnummere. De vil automatisk videresende alle porte som DMZ til det private ipnummer. SmartShare StraightShaper kan også fungere som router, hvor I har et helt subnet med offentlige ip-nummer tilgængeligt. Med andre ord, er den fremtidssikret, til senere opgardering af jeres netværk.

SPI Firewall, er en avanceret stateful packet inspection firewall, som sikre jeres netværk mod de fleste angreb. Den sikre at alt indgående trafik kun kan ske på opfordring af en bruger på netværket. Derfor kan uønsket trafik ikke komme ind. Firewall tillader selvfølgelig IP-telefoni, per to per, hjemmearbejdsplader, VPN osv.

Servere og VIP brugere kan få en større andel af båndbredden. De mange konfigurations muligheder sikre at netværket kan optimes til netop jeres behov.

99,99% oppe tid, SmartShare produkter er at betragte som et kvalitets enhed, som bedst kan sammenlignes med en kvalitets switch. Derfor er hardware udformet med stabilitet som mål, og SmartShare Systems sikre med omfattende overvågning at enheden altid kører optimalt.

SmartShare overvåger netværket, så fejl hurtig opdages, i mange netværk kan der ske uventet fejl som er sværere at finde. SmartShare har udviklet et brugerinterface som giver overblik.

En tænkt fejl som tit optræder, er en computer eller anden router forbindes til netværket, DHCP serveren i enhederne, begynder at uddele ipadresser på lige fod med SmartShare StraightShaper. Det giver en masse rod på netværket da, nye computer pludselig ikke kan benytte internettet. Her vil SmartSharen straks kunne give besked herom, og i historikken kan der opgiveres hvilke perioder fejlen har optrådt.

Vi kalder fænomenet GhostDHCP, du kan læse mere om hvordan problemet kan løses i vores fakta blad herom.

Forbrugsoverblik er vigtigt når opgardering eller nedgarderinger skal fortages, forbruget stiger løbende på internettet. Det kan også forekomme at forbruget falder hvis der bliver færre medarbejdere eller nye beboer på jeres internetforbindelse. SmartShare StraightShaper gør det let for jer at tage de rigtige beslutninger, når graferne benyttes.

Kontakt os for mere information Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - 22 37 04 37

SmartShare, Internet, StraightShaper