Fiberbredbånd, virksomheder og boligforeninger. - El Design Fiberbredbånd til virksomheder og boligforeninger. Få en uforpligtende snak med El Design og hør hvad vi kan tilbyde jer. Rådgivning og etablerings hjælp af fiber. Professionelle Wi-Fi løsninger til jeres virksomhed.

Fiberbredbånd, virksomheder og boligforeninger.

El Design har gennem de sidste par år hjulpet mange boligforeninger og virksomheder med at få etableret fiber optil 1/1Gbit. De store krav til øget hastighed og stabilitet er baggrunden for valget. Men også prisen på fiber er faldet drastisk, både når det gælder installations pris og drift pris. 

El Design hjælper jer med at træffe det rigtige valg, og læser kontrakten igennem. Vi konfigurer router og switche så I kan udnytte jeres nye forbindelse fuldt ud og opnå et stabilt netværk uden afbrydelser og udfald.

Netflix, BLOCKBUSTER, HBO Nordic, YouBio, ViaPlay, TV2 PLAY, DR LIVE-TV osv.

Nu boomer online tv, det kræver hurtigt og stabil internet for at udnytte alle de nye tjenester. Fiber er det rigtige valg til jeres boligforening, hvis I satser på at give alle muligheder til beboerne. En TV/Video stream bruger ca. 4 Mbit, og derfor kommer den nuværende forbindelse hurtigt på overarbejde når flere beboer sidder og ser online tv.

Office 365, cloud drev, google drev, online backup, TeamViewer osv.

Flere og flere tjenester flytter online, det giver stor flexibilitet og datasikkerhed. Men det sætter også nye krav til jeres virksomheds internetforbindelse. Hvordan sikre I at medarbejderne ikke går i stå, og bliver frustreret over en langsom internetforbindelse.

Der er 4 punkter der skal være opfyldt for at internettet er stabilt.

  • En hurtig internetforbindelse med synkron upload og download.
  • En effektiv router, der kan håndtere hastigheden.
  • Effektiv switche, som sikre høj stabilitet.
  • En professionel Wi-Fi løsning, der giver mulighed for flere netværk til henholdsvis gæster, personale og administration.
  • En løsning som giver jer lave driftsomkostninger.

Tag en dialog med El Design, vi ved hvordan et professionelt netværk skal opbygges.

Tags: Fiberbredbånd, Virksomhed, Boligforening