Firma IT - El Design Bygger i om, skal jeres netværk også flyttes. Måske er jeres Wi-Fi ikke kraftigt nok, eller internetforbindelse bliver overbelastet. Spørg os !!

Firma IT - professionelt netværk

Mange firmaer har i dag en IT-løsning, men når medarbejdere flytter arbejdspladser, eller virksomheden flytter til ny lokaler er det tit behov for at få ændret på netværksinstallationen. Det er en fordel at tage fat inden medarbejderne flytter ind, på den måde er der fred til at begynde arbejdet fra den dag medarbejderne møder. Mange virksomheder tænker på den nyeste teknik når de vælger netværk, og tit kommer trådløse forbindelser op at vende i diskussionen. I dag er det sådan at de fleste medarbejdere er koblet op til en server, hvor de af sikkerhedsgrunde gemmer alt deres arbejde. Derfor er det vigtigt at forbindelsen er stabil og hurtig.

El Design rådgiver virksomheder om hvordan det mest optimale netværk opbygges, så der ikke er flaskehalse. Vi sikre den nødvendige fremkommelighed, også når I kommunikerer ud af huset via internet og IP-telefoni. Vi har desuden stor erfaring i Wi-Fi løsninger. Hvordan opnås bedst mulig dækning, skal hvordan minimeres omkostningerne til løbende vedligeholdelse.

Mange virksomheder sikre deres IP-telefoni via en ekstra internetforbindelse. Det kan være nødvendigt i nogle tilfælde, men for det meste er det nok med en forbindelse til internettet. I stedet for at have flere internetforbindelser, gælder det om at regulere på den der er. SmartShare har allerede hjulpet en masse virksomheder, de har bådet sparet penge og fået en bedre internetforbindelse.

Kontakt os venligst hvis I ønsker en uforpligtende samtale, med en tekniker.