Sector antenne UniFi

Camping Wi-Fi løsning

Vi har i starten af 2015 haft fokus på Wi-Fi og internet til Campingpladser, hvor vi inden sæsonstart hjalp bl.a. Dronningmølle strandcamping i Nordsjælland og Western Camp på Lolland.

Vi fortsætter i 2016, og har du en campingplads eller feriehuse hvor du også ønsker at kunne tilbyde internationale og danske gæster hurtigt og godt internet så få en snark med El Design. Vi kommer og gennemgår jeres eksisterende løsning helt uforpligtende. Vi har kontakt med mange intenet og fiberudbydere, derved skaffe El Design den bedste pris til jer.

For at sikre et stærkt netværk hvor gæsterne både kan surfe og se film via internettet er en grundig planlægning nødvendig. Vi starter altid med at inspicere området, udlægge en plan for dækningen i samarbejde med kunden. Vi er grundige med at forklare kunden fordelene ved at vælge den rigtige internet og Wi-Fi løsning fra starten, forventet levetid og samlet driftsomkostninger.

Det er vigtigt for os at det nye Wi-Fi netværk virker på alle enheder, både bærbar computere, ipads, iphone, android og andre mobile enheder. Derfor tjekker vi selv forbindelsen med håndholdte enheder for at se om det virker i praktisk både ude og inde. Vi kan via vores CloudController følge kvaliteten for Wi-Fi netværket, og se om der er huller el. dårlig dækning.

Læs også vores artikkel : UniFi - Stories

Læs hvordan vi hjalp Dronningmølle strandcamping i Nordsjælland

Læs mere om campingpladsernes gratis Wi-Fi og internet her:

Tags: WebFilter, Wi-Fi løsninger, Internet, Campingpladser