Skip to main content
Sector antenne UniFi

Camping Wi-Fi løsning

Change language en

Da vi startede med at fokusere på Wi-Fi og internet til Campingpladser, hjalp vi Dronningmølle strandcamping i Nordsjælland og Western Camp på Lolland. Deres netværk er nu så stærkt at det kan benyttes til streaming, og der er dagligt over 400 enheder tilsluttet.  

Bestyrer du også en Campingplads, Hostel eller Bed & Breakfast, så lad El Design gennemgå jeres netværk, og få en uforpligtende snak om mulighederne for et godt og stærkt Wi-FI netværk der dækker alle jeres gæster.

Lad El Design gennemgå jeres netværk, det er selvfølgelig uforpligtende. Udfyld "Rådgivning Wi-Fi" eller ring direkte på 22 37 04 37

Har i den rigtige hastighed på jeres internetforbindelse? Der er mange flaskehalse, og typisk forsøges det at øges hastigheden. Men typisk hjælper det ikke, da flaskehalsen ligger andre steder i netværket. Vi kan hjælpe med at analysere hvor og hvordan I bedst optimere jeres netværk. Skal hastigheden alligevel opgraderes, så hjælper vi gerne. Vi har kontakt med mange internet og fiberudbydere, derved indhenter El Design altid den bedste aftale og pris til jer.

For at sikre et stærkt netværk hvor gæsterne både kan surfe og se film via internettet, er en grundig planlægning nødvendig. Vi starter altid med at inspicere området, udlægge en plan for dækningen i samarbejde med kunden. Vi er grundige med at forklare kunden fordelene ved at vælge den rigtige internet og Wi-Fi løsning fra starten, forventet levetid og samlet driftsomkostninger.

Det er vigtigt for os at jeres Wi-Fi netværk virker på alle enheder, både bærbar computere, ipads, iphone, android og andre mobile enheder. Derfor tjekker vi selv forbindelsen med håndholdte enheder for at se om det virker i praktisk både ude og inde. Vi kan via vores CloudController følge kvaliteten for Wi-Fi netværket, og se om der er huller el. dårlig dækning.

Læs også vores artikkel : UniFi - Stories

Læs hvordan vi hjalp Dronningmølle strandcamping i Nordsjælland

Læs mere om campingpladsernes gratis Wi-Fi og internet her:

WebFilter, Wi-Fi løsninger, Internet, Campingpladser