Skip to main content

Wi-Fi totalløsning til caféer, restaurant og hoteller

Vi ved hvor vigtigt det er at ha et velfungerende Wi-Fi netværk !

Mange caféer og restauranter benytter i dag trådløse Wi-Fi betalingsterminaler fra POINT, NETS med flere. Transaktioner over internettet giver den hurtigste betaling, helt ned til 8 sekunder. Men det er vigtigt at internettet er stabilt, det sikre El Design gerne for jer.

iStock 000013926630Small reduceVi har en skrædersyet en løsning, som er til at betale. Derfor har vores kunder allerede et velfungerende netværk, se vores referenceliste over caféer og besøg dem gerne og tag en kop kaffe.

Plug'n'Play er en billig løsning til jer der vil have godt trådløst netværk.
Pakken består af 1 eller 2 hotspot, router, kabler, WebFilter og 1 års drift.
Løsningen leveres færdigkonfigureret med 3 ssid, gæstenetværk, medarbejder netværk, og betalingsterminal netværk.
Det eneste du skal have er en internetforbindelse.
 
Wi-Fi pakke til cafe / restaurant med optil 50 pladser.
1 hotspot 2,4Ghz / 5Ghz
1 router med webfilter
30 meter kabel.
1 års drift af WebFilter
1 års drift af CloudController
Wi-Fi pakke til cafe / restaurant med optil 100 pladser.
2 hotspot 2,4Ghz / 5Ghz
1 router med webfilter
2 x 30 meter kabel.
1 års drift af WebFilter
1 års drift af CloudController
 
Gæsterne stille i stigende grad krav til Wi-Fi på Caféer og restauranter, de vil gerne kunne arbejde derfra hvor de er. Der er i mellemtiden kommet mange muligheder for at gå på nettet, og mange kunder har idag fået 4G dækning, men det er stadig lettere at benytte Wi-Fi når det er tilgængeligt.

Det giver helt sikkert mersalg, hvis I har en velfungerende Wi-Fi løsning.

Særligt turister ser efter om I har en Wi-Fi Zone, når de vælger et sted at drikke deres kaffe. Det er super dyrt for turister at benytte mobilnettet til data, derfor benytter mange chancen for at tjekke mail, surfe lidt eller få noget arbejde for hånden mens de får en kop kaffe på en hyggelig café. Men virker nettet langsomt og ustabilt, er I sikker på at turisterne ikke kommer tilbage dagen efter.

Hvorfor skal vi også ha WebFilter? Mange brugere tager deres personlige laptop med når de er på farten, her kan det være at de benytter file sharing, henter opdateringer til windows, ser på porno eller andet der slugger båndbredden.
webfilterDet må de gør derhjemme, ikke hos jer, da det vil sluge alt internettet fra de andre gæster så internettet går helt i stå. WebFilter sikre at der er tilgængelig internet for alle der vil bruge det fornuftigt. Således får alle gæster en super hurtig forbindelse og en god oplevelse på netop jeres café, restaurant eller hotel.

Videoovervågning giver sikkerhed for jeres gæster og medarbejdere. Med en kvalitets videoovervågning kan politiet hurtig opklare forbrydelser. Vi anbefaler HQ Mobotix Megapixel kamera, som giver super gode billeder, det hele opbevares i skyen. Så I slipper for at ha udstyr stående lokalt, som skal vedligeholdes og serviceres. Vi opbevare billederne for jer optil 1 år, så hvis I får brug for dem, henvender I jer til os så finder vi billederne frem til jer. I har til enhver tid mulighed for selv at se billederne igennem direkte fra vores server.

El Design Cafe og hotel løsning

WebFilter