Røde Kors asylcentre unifi Wi-Fi - El Design - København Wi-Fi til asylansøgere og flytninger, El Design har i snart 2 år haft et samarbejde med Rødekors asyl om at planlægge og installere WiFi i deres centre.

Røde Kors asylcentre unifi Wi-Fi

El Design har henover årsskiftet 2014/2015 installeret 120 UAP unifi hotspot. Arbejdet er udført for Røde Kors Asyl, hvor vi har sikret fuld dækning på 3 asylcentre der dagligt har 2.000 bruger.

Wi-Fi netværket er opbygget for at tilgodeser både medarbejdere og asylansøgernes, der har behov for en stabil internetforbindelse.

Dagligt benytter medarbejdere deres Citrix platform for at tilgå fælles ressourcer, det er vigtigt at stabilitet er i højsæde.

Beboerne benytter internettet til at komme i forbindelse med familien, nyheder og fornøjelse.

El Design har stået for planlægning, konfiguration og implementering.

Kontakt os venligst for lignende opgaver.

Tags: Wi-Fi løsninger, Cloud, UniFi, Røde Kors

Rådgivning Wi-Fi
Indendørs og udendørs Wi-Fi
El Design har erfaring i at dække store områder med effektiv Wi-Fi

Referencer:

Røde Kors asylcentre unifi Wi-Fi - El Design - København Wi-Fi til asylansøgere og flytninger, El Design har i snart 2 år haft et samarbejde med Rødekors asyl om at planlægge og installere WiFi i deres centre.   Røde Kors asylcentre unifi Wi-Fi - El Design - København Wi-Fi til asylansøgere og flytninger, El Design har i snart 2 år haft et samarbejde med Rødekors asyl om at planlægge og installere WiFi i deres centre.   Røde Kors asylcentre unifi Wi-Fi - El Design - København Wi-Fi til asylansøgere og flytninger, El Design har i snart 2 år haft et samarbejde med Rødekors asyl om at planlægge og installere WiFi i deres centre.

Ja tak, kontakt mig venligst