GROWBIZZ Wi-Fi - El Design - København Ny professionel Wi-Fi løsning til kontorhotel GrowBizz i Kastrup. Udskiftning af eksisterende d-link til unifi hotspot med CloudController fra WebFilter.

GROWBIZZ Wi-Fi

Professione Wi-Fi løsning giver hurtigt og effektiv hastighed til hele kontorhotellet. Vi har lige færdiggjort endnu en løsning som både indbefatter Router og nye UBiQUiTi UniFi Wi-Fi hotspot.

Growbizz havde i forvejen et Wi-Fi netværk, der virkede ustabilt og var svært at konfigurer samt vedligeholde. Der var ingen central styring, og alle eksisterende hotspot skulle konfigureres individuelt hvis der skulle foretages ændringer. Desuden kunne de ikke tale sammen, derfor faldt enhederne ud, når de blev flyttet fra et lokale til et andet.

Valget faldt på El Design, vi opbyggede netværket på ny, med nye hotspot der centralt kan konfigureres. En effektiv router, der sikre hurtigt fremkommelighed for alle virksomhedsejerne og lejere. Et gæstenetværk hvor der er begrænset adgang. Desuden faldt valget af vores CloudController naturligt i forbindelse med denne omlægning.

"GrowBizz er et åbent kontorhotel i Kastrup, nær Amager Strand og lufthavnen. Et perfekt sted at holde til som iværksætter og nystartet virksomhed. Det åbne miljø, gør at der kan arbejdes frit i lokalerne og har du brug for fred flytter du blot til et lukket lokale eller møderum. Derfor at det trådløse netværk essentielt, og kablet netværk er næsten udelukket."

http://www.growbizz.dk/ 

Ring eller skriv gerne til os for at få uddybende information om Wi-Fi løsninger.

Tags: Wi-Fi løsninger, Cloud, Kontorhotel

Rådgivning Wi-Fi
Indendørs og udendørs Wi-Fi
El Design har erfaring i at dække store områder med effektiv Wi-Fi

Referencer:

GROWBIZZ Wi-Fi - El Design - København Ny professionel Wi-Fi løsning til kontorhotel GrowBizz i Kastrup. Udskiftning af eksisterende d-link til unifi hotspot med CloudController fra WebFilter.   GROWBIZZ Wi-Fi - El Design - København Ny professionel Wi-Fi løsning til kontorhotel GrowBizz i Kastrup. Udskiftning af eksisterende d-link til unifi hotspot med CloudController fra WebFilter.   GROWBIZZ Wi-Fi - El Design - København Ny professionel Wi-Fi løsning til kontorhotel GrowBizz i Kastrup. Udskiftning af eksisterende d-link til unifi hotspot med CloudController fra WebFilter.

Ja tak, kontakt mig venligst