Skip to main content

IT Netværk - totalløsninger

Vi udfører alle typer af opgaver indenfor installation af IT, lige fra kabler til hardware. Vores sammenarbejdspartnere overtager der hvor vi slipper. Derfor kan vi levere totalløsninger og del løsninger i sammenarbejde med jeres eksisterende leverandører.  Typisk klare vi opgaverne når andre har opgivet, det kræver overblik og erfaring når løsninger skal findes.

 

Vores speciel værktøj, sikre en fejlfri og flot installation. Vi har løst opgaver for Nethouse 2000 på Amager, EuroAds København, Klub Kennedy på Østerbro, samt en lang række af boligforeninger rundt om i København.

 

Ny installation eller optimering af eksisterende, vi har den erfaring som skal til.  Vi er autoriseret af HP, SmartShare, mobotix og MOLEX til at forhandle og installere deres udstyr. Vi uddanner løbende vores medarbejdere så de er "up to date" med de nyeste teknikker.

 

Der ligger meget gratis materiale, på de følgende sider, her kan du blive klogere på netværk og tilbehør. Du er velkommen til at kontakte El Design, for at få uddybende info om vores komponenter og service ydelser.