Skole IT - professionelt netværk

Den løbende debat i medierne har fået os til at fokusere på problemet. El Design tilbyder I den forbindelse, rådgivning og hjælp til de skoler som har problemer med IT-netværket og systemer.  Til højre finder I nogle link til andre skoler som har succes med at få deres IT-system til at fungere.

Stabilitet og overblik er vigtigt når systemet kører, så fejl let kan analyseres når de opstår. Der findes en række hjælpemidler, nogle af dem stille El Design gratis til rådighed for at finde problemet hos jer.

Vi har lavet en artikel som beskriver hvordan en fornuftig fremgangsmåde kan benyttes for at finde problemerne hos jer, desuden giver vi en gratis samtale med en af vores teknikere.

Hent og læs artiklen nu.

Nogle oplever at internetforbindelsen ikke virker optimalt, det kan skyldes overbelastning. Overbelastning kan fremkomme ved backup som ikke er timet på det rigtige tidspunkt. Det kan også skyldes dårligt hardware. Læs artiklen om Klark Efterskole.

Trådløst netværk kan være en fordel, men også en ulempe. Der skal overvejes om det er konfigureret korrekt. Hvis eleverne oplever langsomme hastigheder ved afhentning af filer fra den lokale server som skal benyttes i undervisningen kan det skyldes: 

  • Kryptering på dataforbindelsen mellem computer og acces point.
  • Kanal overlap som ikke er konfigureret korrekt.
  • For mange samtidige bruger på serveren.
  • Backup på det forkerte tidspunkt.

 Det er mange gange, kun små ændringer der skal til for at få systemet til at kører meget bedre.

Tag El Design med på råd, og se hvad vi kan gøre for jer. Vi låner i mange tilfælde udstyr gartis ud, for at sikre jer at det virker før I tager den endelige beslutning.

Rådgivning Wi-Fi
Indendørs og udendørs Wi-Fi
El Design har erfaring i at dække store områder med effektiv Wi-Fi

Referencer:

Skole IT - professionelt netværk - El Design - København El Design udfører arbejde for erhverv, boligforeninger, virksomheder, caféer og offentlige institutioner. Wi-Fi og netværk med effektiv CloudController. WebFilter løsninger til skoler og virksomheder.   Skole IT - professionelt netværk - El Design - København El Design udfører arbejde for erhverv, boligforeninger, virksomheder, caféer og offentlige institutioner. Wi-Fi og netværk med effektiv CloudController. WebFilter løsninger til skoler og virksomheder.   Skole IT - professionelt netværk - El Design - København El Design udfører arbejde for erhverv, boligforeninger, virksomheder, caféer og offentlige institutioner. Wi-Fi og netværk med effektiv CloudController. WebFilter løsninger til skoler og virksomheder.

Ja tak, kontakt mig venligst