Startups tilbud til din virksomhed

Tilbud til StartUP virksomheder.

El Design har arbejdet med netværk og Wi-Fi i mange år. Vi har fundet ud af at vi altid giver rabat til startup virksomheder. Derfor kan vi lige så godt gøre det officielt. Har du en startup virksomhed kan du også få stor rabat på installation og serviceaftale.

Har du en ny virksomhed, ved du hvor vigtigt det er med at internettet fungere. Vi tager jer i hånden og indhenter de bedste tilbud på internetopkobling og laver en netværk- og Wi-Fi løsning der passer til jeres behov.

Vi giver stor rabat på arbejdsløn og materialer desuden kan I lave en afdragsordning med os hvis der er behov for det. Vi har allerede hjulpet mange startups heriblandt.

  • Halvandet
  • RoKoKo
  • DARE2mansion
  • GrowBizz
  • Marielund kontorhotel

Skal vi også hjælpe jeres startup virksomhed med Wi-fi, netværk sikkerhed og backup, kontakt os allerede idag.

Med venlig hilsen 

 Martin Lohse - Direktør El Design

Tags: Wi-Fi løsninger, Fiberbredbånd, Startup

Rådgivning Wi-Fi
Indendørs og udendørs Wi-Fi
El Design har erfaring i at dække store områder med effektiv Wi-Fi

Referencer:

Tilbud til StartUP virksomheder. - El Design - København Tilbud på en komplet netværk og Wi-Fi løsning til StartUP virksomheder med stor rabat.   Tilbud til StartUP virksomheder. - El Design - København Tilbud på en komplet netværk og Wi-Fi løsning til StartUP virksomheder med stor rabat.   Tilbud til StartUP virksomheder. - El Design - København Tilbud på en komplet netværk og Wi-Fi løsning til StartUP virksomheder med stor rabat.

Ja tak, kontakt mig venligst