Skip to main content

Internet

Bestil et fibertilbud til jeres boligforening eller virksomhed.

De mange nye streamingtjenester som netflix, Blockbuster, HBO Nordic, TeleiTV, TV2Play, DRtv mf. giver øget belastning af jeres internet. Så det er tid til at opgardere jeres løsning. El Design hjælper jeg gennem processen, og vi hjælper med alt fra at læse kontrkten til at stå for selve installationen. Vi har gode kontakter og sikre jer den billigste løsning.

Kontakt El Design allerede idag,

...

Camping Wi-Fi løsning

Change language en

Da vi startede med at fokusere på Wi-Fi og internet til Campingpladser, hjalp vi Dronningmølle strandcamping i Nordsjælland og Western Camp på Lolland. Deres netværk er nu så stærkt at det kan benyttes til streaming, og der er

...

Dronningmølle Strandcamping

Vi har i starten af 2015 haft fokus på Wi-Fi og internet til Campingpladser, hvor vi inden sæsonstart hjalp bl.a. Dronningmølle strandcamping i Nordsjælland og Western Camp på Lolland.

Mac og Windows IT-support for erhverv - BYOD

Mac og Windows IT-support for erhverv.

Vores kunder bruger Mac og Windows i deres daglige arbejde. Det er vigtigt at alt kører hurtigt og problemfrit, og at vigtige data ikke går tabt. Vi har gennem mange år hjulpet vores eksisterende kunder med at løse problemer på deres computere. Skal vi også hjælpe jer?

  • Apple og mac support til arkitekter og tegnestuer.

...