Sector antenne UniFi

Dronningmølle Strandcamping

Vi har i starten af 2015 haft fokus på Wi-Fi og internet til Campingpladser, hvor vi inden sæsonstart hjalp bl.a. Dronningmølle strandcamping i Nordsjælland og Western Camp på Lolland.

For at sikre et stærkt netværk hvor gæsterne både kan surfe og se film via internettet er en grundig planlægning nødvendig. Vi starter altid med at inspicere området, udlægge en plan for dækningen i samarbejde med kunden. Vi er grundige med at forklare kunden fordelene ved at vælge den rigtige internet og Wi-Fi løsning fra starten, forventet levetid og samlet driftsomkostninger.

Det er vigtigt for os at det nye Wi-Fi netværk virker på alle enheder, både bærbar computere, ipads, iphone, android og andre mobile enheder. Derfor tjekker vi selv forbindelsen med håndholdte enheder for at se om det virker i praktisk både ude og inde. Vi kan via vores CloudController følge kvaliteten for Wi-Fi netværket, og se om der er huller el. dårlig dækning.

Læs også vores artikkel : UniFi - Stories

Begge campingpladser har valgt at tilbyde gratis Wi-Fi til deres gæster, de mener at alle i dag har krav på internet i deres ferie. Flere og flere får 4G data på sin mobiltelefon, det bliver imidlertid brugt hurtigt op hvis der streams film og musik. Desuden er der hele spørgsmålet om gæster fra udlandet, der har endnu størrer begrænsning af data, og forventer hurtigt internet i deres ferie. 

Læs mere om campingpladsernes gratis Wi-Fi og internet her:

Tags: WebFilter, Wi-Fi løsninger, Internet, Campingpladser

Rådgivning Wi-Fi
Indendørs og udendørs Wi-Fi
El Design har erfaring i at dække store områder med effektiv Wi-Fi

Referencer:

Dronningmølle Strandcamping - El Design - København El Design har installeret fiberforbindeles og Wi-Fi for Dronningmølle strandcamping i 2015. WiFi løsningen virker både til alle enheder som kan benytte nettet til surf og streaming af video.   Dronningmølle Strandcamping - El Design - København El Design har installeret fiberforbindeles og Wi-Fi for Dronningmølle strandcamping i 2015. WiFi løsningen virker både til alle enheder som kan benytte nettet til surf og streaming af video.   Dronningmølle Strandcamping - El Design - København El Design har installeret fiberforbindeles og Wi-Fi for Dronningmølle strandcamping i 2015. WiFi løsningen virker både til alle enheder som kan benytte nettet til surf og streaming af video.

Ja tak, kontakt mig venligst