Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/customer/www/eldesign.dk/public_html/media/widgetkit/widgets/lightbox/lightbox.php on line 49
WebFilter - El Design - København

WebFilter skoler og institution løsning.

Med et webfilter beskytter I børnene på skolen mod voksenindhold, uden at gå på kompromis med funktioner og undervisningsindhold. Det er netop det som den danskejet virksomhed webfilter.dk tilbyder deres kunder. Med Google Safe Search og bing Safe Search, er eleverne allerede sikret når de laver deres første søgning, det giver tryghed for både forældre og lærer.
 
For at opnå effektiv IT-undervisning I skolen, er det vigtigt eleverne ikke bliver forstyrret, når det benytter skolens computere. Et webfilter hjælper med til at undgå at børnene surfer på hjemmesider hvor der er voksenindhold. Når de opdager at mange porno sider er blokeret, falder interessen for at lede efter sådan sidder. Et webfilter skal ikke blokere for undervisningssider med sex indhold som kan benyttes i undervisningen, og det lover webfilter.dk at de ikke gør.
 
Webfilter er udviklet og vedligeholdes i Danmark, det sikre en høj kvalitet. De har dagligt kontakt med skolerne og har fingeren på pulsen med hvad der rør sig.
 
Mange konkurrerende produkter er i modsætning til WebFilter.dk udviklet i udlandet, og har ikke fokus på det skandinaviske marked. Derfor opstår der mange fejl med blokeret indhold som hindre undervisning.
 
I Danmark er vi heldigvis lidt mere frisindet end eks. USA og Asien, derfor vil filtre indkøbt der skulle igennem en større tilpasning før det kan passe på det danske marked. Mange af filtrene blokere billeder som endeligt er helt legale i Danmark og Skandinavien.
 
Det er derfor vigtigt at vælge en Dansk løsning, og her er WebFIlter.dk helt i front. Webfilter tilbyder 2 løsninger for implementering af filteret på jeres skole, men funktionen er den samme.
  • Hosted løsning (Cloud løsning)
  • Lokal installeret løsning (Turnkey løsning)

Der er fordel ved begge løsninger, vi finder i sammenarbejde med jer den helt rigtige løsning.

 
Ønsker I at høre mere bedes i kontakte os. Vi tilbyder endvidere en komplet test af WebFilter gratis i 14 dage, så kan I med egne øjne se hvor effektivt filteret er, og få glæde af de mange funktioner.
 
Se mere på webfilter.dk 
 
Vi har lave en liste med presseklip, her kan I få et indblik i hvorfor I bør ha et WebFilter på jeres skole, institution , SFO, klub eller ungdomsskole.
 

Tags: WebFilter