Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/customer/www/eldesign.dk/public_html/media/widgetkit/widgets/lightbox/lightbox.php on line 49
Faktura - El Design - København

Eletronisk faktura fra El Design

El Design har valgt at udsende alle faktura elektronisk. Det giver os en stor administrativ besparelse, som 1 gang pr. år doneres til et godt formål. Vi donere mindst 40 kr. pr. faktura, som sendes elektronisk enten vha. PDF eller E-faktura til det offentlige.

Vi benytter TRADESHIFT til fakturering, og i den forbindelse har vi fået en række spørgsmål. Heriblandt om de automatiske statusopdateringer.
 
  1. Ved modtagelse af PDF faktura pr. e-mail, har I mulighed for at lave en forhåndsgodkendelse. Det vil give El Design besked om at I har accepteret fakturaen.
  2. Ved forfald vil I modtage en e-mail, dette skal ikke betragtes som en rykker. Det er blot til information.
  3. Når El Design registrere jeres betaling (dette sker manuelt). Vil I modtage en e-mail hvor det bekræftes at pengene er betalt.
 
I vil altid kunne kommunikere direkte igennem TRADESHIFT hvis der er spørgsmål til faktura, I kan også benytte e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Se her, hvem vi har doneret penge til de tidligere år.