Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/customer/www/eldesign.dk/public_html/media/widgetkit/widgets/lightbox/lightbox.php on line 49
LAN Sponsor - El Design - København
LAN Sponsor - El Design - København High End router løsning til jeres LAN. WebFilter by Static content filter. HP procurve switche. Vi hjælper jer gratis gennem det næste LAN event, hvor vi kan udlåne følgende udstyr. SmartShare StraightShaper, HP Switche. Brug det som supplement eller komplet løsning.

LAN Party, Demo Party Sponsor

LAN Party, Demo Party osv.: Det er det vi støtter….
Står du og skal arrangere et stor eller lille event så se her:

Du kan låne et komplet løsning "gratis" mod reklame på jeres site, på borde eller storskærm. I kan låne følgende udstyr, alt er konfigureret og PnP lige til at sætte op uden problemer. Med andre ord, i skal ikke bruge kostbar tid på jeres netværk:

WebFilter sikre alle deltagere mod adgang til hjemmesider efter jeres valg. I kan vælge at blokere for torrent, warez, mobning, 18+ indhold osv. Det er særligt vigtigt hvis I laver events for børn og unge i skolealderen. Desuden sikre I på den måde båndbredden, således at alle får en god spille oplevelse hvor I har fokus på det sjove. Ved at lukke af for torrent på den måde spare i omkirng 20-30 % båndbredde.

Wi-Fi fra UBiQUiTi giver jeres deltagere trådløs adgang til internettet, de får mulighed for at bruge deres mobiltelefoner og pads rundt om i salen. Hvis I har live streaming fra jeres event, kan I også dele det trådløst på nettet. UBiQUiTi Wi-Fi udmærker sig ved at være et controlerløst netværk, hvor enheder automatisk kan skiftet mellem flere antenner.

HP Procurve switche, giver et totalt hurtigt netværk som sikre højt througput til servere og internet. De er af typen no blocking struktur, det vil sige at alle porte kan belastes 100 % uden at switchen bliver sløvet ned. Desuden er der 2 Gbit porte på hver som kan forbindes direkte til jeres spille servere for optimal hastighed.

Ønsker I at låne udstyret send en mail til os Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi har en liste over de events som allerede har haft glæde af systemet nederst på denne side. Desuden har vi et par link til gode guides som I kan bruge når I skal bygge et lan. Har I spørgsmål står vi til rådighed.
 
Lige nu har vi følgende udstyr til udlån:
WebFilter:
1 x 1.000 brugere, TLD filterløsning som blokere indhold efter jeres valg, herunder torrent, warez, mobning, 18+ indhold osv. Læs en case storry fra et tidligere event. Læse mere på webfilter.dk.
 
Wi-Fi pakke:
3 x UBiQUiTi Wi-Fi hotspots der kan håntere optil 300 samtidige brugere. Placer en i hver ende af lokalet, de skal kun bruge strøm ved krydsfelt, da de er forsynet ved hjælp af PoE igennem netkabelet.
 
UbiquitiUniFiAC150
 
Switch pakke:
2 x 48 + 2 port, HP Procurve switch 100Mbit / 1 Gbit.
hp procurve 2510-48
 
1 x 24 port, D-Link switche 100 Mbit.
DES-1024A 1
(Ca. 120 personer Lan event. + 2 Gbit porte for servere)
 
Banner til hjemmeside. (højre-klik og download)
 
eldesignLAN
 
Kommende events (Som har booket udstyr).
 
Afholdte events (Hvor vi har udlånt udstyr til)
http://jgkorpset.xippy.org/ (JGK LAN 2013) 
https://www.eucnvs.dk/ (Slotshaven LAN 2012) 
http://sommerlan.dk (SommerLAN 2011)
http://theblast.dk (The Blast 2009)
 
Gode Links:
 
Gode Links for angører:

Tags: WebFilter, Wi-Fi løsninger, Lanparty, HP switch