Skip to main content
El Design fiberbredbånd løsning til boligforeninger.

Bolig IT - fælles internet

Der er mange fordele ved en fælles internetløsning i jeres boligforening det ved i måske allerede ?

Den største fordel er den super hurtige gigabit hastighed. Som regel kan i opnå hastigheder og roundtrip time helt i top. Med en løsning hvor der indgår erhvervs fibernet, spare i 30 ms i forhold til VDSL eller kabelmodem. Det sikre jer endnu højere hastighed og bedre spille oplevelse ved online gaming.

Der opnås store besparelser ved installation af hurtig Internet i jeres boligforening. Besparelsen for den enkelte beboer, er optil 300 kr. pr. måned afhængig af antal tilsluttede lejligheder.

Har I allerede en løsning er det måske tid til at få den up to date. Derfor tilbyder vi et frit eftersyn, og rådgiver jer gerne om opdateringsmuligheder. Vi har de rigtige kontakter og sikre jer den bedste pris på erhverv fiber som normalt benyttes til boligforeningsløsninger.

El Design laver kvalitets løsninger til alle typer boligforeninger, og sikre en stabil løsning med let vedligeholdelse. Vi tilbyder en af markedets bedste løsninger, til små og mellem store boligforeninger. Vi laver en fuld installation i jeres boligforening uden at berøre den enkelte beboer unødvendig. Derfor kan vi lave installationen hos den enkelte på under 1 time. Vi laver en præcis aftale med beboeren og udfører installationen på det aftalte tidpunkt fra kl. 7 morgen til 8 aften. Læs om El Design løsning under installation.

El Design gør det selv løsning til små boligforeninger som ønsker et billigt kvalitets netværk. Vi hjælper med rådgivning, opmåling og levering af materialer. Det aktive udstyr (switche, router og mediaconverter) leveres færdig programmeret efter aftale og netværket er klar til brug så snart det er monteret. I forbindelse med installation er det muligt at låne det nødvendige værktøj.

Kontakt os allerede idag, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - 22 37 04 37

Wi-Fi løsninger, Fiberbredbånd, Boligforening, 1 Gbit/s