Skip to main content

Modernisering af boligforeningsnetværk

Mange boligforeninger har i dag en fælles internetløsning, har I også en så er det en god ide at læse videre.
 
Det er måske 4-8 år siden eller endnu længere at I fik jeres løsning installeret, og nu er det tid til et eftersyn. Der sker hele tiden en masse nyt på området, og når I løbende opdatere jeres løsning giver det følgende fordele.
 
  • Hurtig internetforbindelse til alle, med opgardering fiber hastigheden.
  • Stabil internetforbindelse uden nedbrud.
  • Energibesparelse på strømregningen.
  • Beskyttelse mod computervirus.
  • Effektiv firewall og sikkert netværk.
I fremtiden er I tvunget til at se løsningen, som en konkurrent til andre selskaber som TDC, telia, telenord osv. Det er den eneste mulighed for at beholde tilslutningen til den fælles løsning. El Design er sikker på at det stadig vil kunne betale sig at have en fælles løsning. I vil kunne få stor glæde af jeres løsning, og stadig have en stor besparelse pr. beboer.
 -  Martin Lohse - El Design
 
De nye digitale TV (LCD TV, LED TV) kan ved hjælp af Internettv og DLNA, kobles direkte på internetforbindelse, således kan I direkte på tv’et se udsendelser fra youtube, CNN og mange andre. Der er masser af mulighed for at se serier på DR, som I gik glip af, Oline er for de små. IT er med andre ord tæt på os.
 
Skal vi hellere satse på TDC kabel TV i fremtiden? Det nye DigitaltTV (DVB-T) er kommet og der kommer flere kanaler til November og Januar, det giver mulighed for at se fjernsyn på en stue antenne mange steder i København og resten af Danmark. I femtiden vil der også komme flere fjernsynskanaler på internetforbindelsen, og idag kan du allerede leje videofilm hos SFFilm som du kan se via internetforbindelsen. Jeres netværk skal være klar.
 
Det hele kan se lidt fortvivlende ud, har I for nylig undersøgt muligheden for fiber er I nok faldet bag over pga. prisen. Men ser I 3-4 år tilbage er prisen i dag nok faldet 30-40 % og den falder stadig. Derfor er der lys forude, og I skal nok få den til den rigtige pris når I har brug for det. I dag kan i få VDSL 20/10 Mbit eller 50/5 Mbit mange steder I København til meget fornuftige priser. Normalt kan det bedst betale sig at vælge en 20/10 til en boligforening mindre boligforening.
 
Gør det selv opdatering af jeres netværk, El Design giver jer muligheden for selv at opdatere jeres netværk, vi finder sammen ud af hvilke opdateringer som er nødvendige for jeres boligforening, vi levere komponenterne, programmeret og klar til at sætte op.  Vi tilbyder selvfølgelig både support via e-mail og telefon.
 
Vi kan også gennemgå jeres netværk, og sammen finder vi ud af hvilke forbedringer som er relevante for jer. Vi installere det hele og giver jer et kursus i det nye udstyr, så I er helt fortrolige med mulighederne.
 
Målet for vores løsninger er at sikre stabil drift, så I hverken skal bekymre jer om beboer som ikke kan tilslutte sig netværket eller om udfald og virus på jeres netværk. Desuden levere vi energivenlige komponenter så I samtidig spare på strømregningen.
 
Kontakt os allerede idag for uforpligtende tilbud / gennemgang.