Mitsubishi i Danmark!

Mange ved det ikke, men nogle af verdens bedste elevatorer kan man faktisk få i Danmark. Vi installerer dem hos kvalitetsbeviste kunder, som ønsker lang levetid, stabil drift samt lave omkostninger til løbende vedligeholdelse.
 
Elevatorerne er dog forbeholdt kvalitets byggerier, hvor støj, vibrationer og kørerglæde har stor betydning.
 

Vi skal være med fra starten,


da det kræver god tid at levere en kvalitets elevator. Mitsubishi kommer fra Japan hvor skyskrabere fylder storbyerne, og hvor enhver bygning er 100 % afhænger af stabile elevatorer, her kan man ikke tage trapperne.  Uni-heis forhandler Mitsubishi elevatorer i Skandinavien, installationsteamet i Danmark er oplært af Japanske superviserer i forbindelse med levering af de 12 første elevatorer. De har kørt stabilt siden slutningen af 2001 i centrum af København. I 2008 stod yderlige 8 elevatorer færdige i hjertet af Ørestaden.
 
Flere kunder er begyndt at se, de store fordelene ved at investere langsigtet. Stabiliteten taler for sig selv, hvor Mitsubishi gennemførte konstruktion, sikre de at elevatoren ikke giver anledning til driftsstop.
 
Elevatoren kan udføres i mange flotte standart udførsler, eller tilpasse direkte efter jeres behov, og vi sammenarbejder med arkitekter og entreprenører for at finde den rette løsning. Ønskes speciel indretning, bestilles elevatoren som en ”black box”, der sikre et individuelt design med personlig præg.
 
Klik på billeder nedfor og til højre.

mix1 mix2 mix4
mix3
 
Professionel installation giver flot indgang parti, hvor elevatorer står i grupper, udmåler vi dem i forhold til hinanden så de står snore lige både i forhold til hinanden og gulv belægning.
 
Energimæssigt er der også grund til smil, her er elevatoren blandt de mest strømbesparende på markedet, og Mitsubishi optimere løbende deres koncept. De sidste nye elevatorer kan kører overhastighed, det giver hurtigere betjening uden at bruge mere strøm. Desuden giver de strøm tilbage på nettet og udnytter derved bremse energien.
 
Der stille i større grad krav evakuering fra højhuse, via elevator. Det er vigtigt at elevatoren altid er funktionsdygtig det kan redde menskeliv. Vælg elevator med omtanke, når der skal sikres stabilitet.
 
Ønsker I mere information, kontakt os venligst

Tags: Elevator