Skip to main content

Hvordan virker jeres Wi-Fi og Internet? Alle erhverv har i dag brug for en stabil adgang til internettet. Vores erfaring er at ikke alle virksomheder har den mest optimale løsning, og derfor bruger de unødige penge og tid på et dårligt netværk.

Måske bugner jeres postkasse også med support henvendelser fra medarbejdere som synes at internettet er langsomt.

Lad El Design se nærmere på jeres løsning. Kontakt os allerede idag 22 37 04 37

El Design rådgiver virksomheder om hvordan det optimale netværk opbygges, så der ikke er flaskehalse. Vi sikre den nødvendige fremkommelighed, også når I kommunikerer ud af huset via internettet. Vi har stor erfaring i Wi-Fi løsninger og internet netværk.

  • Hvordan opnås bedst mulig dækning
  • Få glæde af Wi-Fi opkald hvor der ikke er mobildækning.
  • Optimer jeres omkostningerne
  • Rådgivning om hastighed og fiberforbindelser.
  • Placering og valg af AP
  • Taler med jer på jeres niveau, og kan forklare tekniske løsninger.

Teleselskaberne har aktiveret WiFI-opkald (Wi-Fi Calling), det betyder at I nu kan benytte jeres mobiltelefon over Wi-Fi, hvor der ikke er mobildækning. Har i lager i kælderen eller en lagerhal i armeret beton, kan i nu modtage jeres mobil opkald over Wi-Fi. Det kræver selvfølgelig flere hotspot, og at de skal være forberedt for roaming. Vi ved hvordan I får et velfungerende Wi-Fi netværk der understøtter Wi-Fi Calling.


El Design rådgiver også om sikkerhed, både angreb som kommer fra internettet eller angreb indefra. Det kan koste mange penge at få it systemet på rette kurs efter et angreb, der har Maersk Line erfaret. Det behøves ikke at være dyrt at beskytte sig på forhånd, og jeres virksomhed minimere den store risiko for stor øknomiske tab.

Kontakt os venligst hvis I ønsker en uforpligtende samtale, med en tekniker.

Hvordan opnås den bedste Wi-Fi dækning i min virksomhed.

Det gælder om at placere Wi-Fi AP så de er tæt på brugerene, det er vigtigt for at opnå højste mulig hastighed. Hastigheden falder når afstanden øges. El Design kan hjælpe med at planlægge den optimale placering for alle AP.

Hvilke muligheder er der for hurtigt internet og fiber?

Når du skal vælge en internetforbindelse til virksomheden, skal I vide hvordan den skal bruges. Hvormange medarbejder skal kunne arbejde online samtidig. Kontakt El Design for rådgivning om hastighed og udstyr.

What if I need extra resources?
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.
What if I exceed my user limit?
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.