Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/customer/www/eldesign.dk/public_html/media/widgetkit/widgets/lightbox/lightbox.php on line 49
Splidsning af fiber og GPON løsninger - El Design - København
Splidsning af fiber og GPON løsninger - El Design - København El Design udfører arbejde for erhverv, boligforeninger, virksomheder, caféer og offentlige institutioner. Wi-Fi og netværk med effektiv CloudController. WebFilter løsninger til skoler og virksomheder.

Splidsning af fiber og GPON løsninger

Fiber er almindelig brugt i virksomheder når der er brug for hurtig udveksling af data over længere afstande. Når der benyttes almindelig netværkskabel er der nogen begrænsninger med både hastighed og afstand. Det betyder typisk at der max. kan kommunikere optil 100 meter med en hastighed på 1 Gbit. 

Hos El Design fusions splidser vi både MM fiber (multimode fiber) og SM (singlemode fiber). I dag er SM fiber mest almindligt at benytte, OS1, OS2 og OS3. 

Med fiber er der helt andre muligheder, her kan vi uden store omkostninger til hardware og installation komme op på 10 Gbit og der er ingen problemer med at nå længere end 100 meter. 

Fiber transmittere fås til SFP+ og SFP hvis I kun har brug for 1 Gbit over eks. 300 meter.

El Design kan også rådgive om GPON, som er en passiv optisk løsning til boliger og virksomheder der er har brug for stor hastighed til mange lokationer. 

Kontakt os for nærmere info, og drøft opgaven med os.

Rådgivning Wi-Fi
Indendørs og udendørs Wi-Fi
El Design har erfaring i at dække store områder med effektiv Wi-Fi

Referencer:

Splidsning af fiber og GPON løsninger - El Design - København El Design udfører arbejde for erhverv, boligforeninger, virksomheder, caféer og offentlige institutioner. Wi-Fi og netværk med effektiv CloudController. WebFilter løsninger til skoler og virksomheder.   Splidsning af fiber og GPON løsninger - El Design - København El Design udfører arbejde for erhverv, boligforeninger, virksomheder, caféer og offentlige institutioner. Wi-Fi og netværk med effektiv CloudController. WebFilter løsninger til skoler og virksomheder.   Splidsning af fiber og GPON løsninger - El Design - København El Design udfører arbejde for erhverv, boligforeninger, virksomheder, caféer og offentlige institutioner. Wi-Fi og netværk med effektiv CloudController. WebFilter løsninger til skoler og virksomheder.

Ja tak, kontakt mig venligst