Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/customer/www/eldesign.dk/public_html/media/widgetkit/widgets/lightbox/lightbox.php on line 49
Rabat startup - virksomhed og erhverv - El Design - København
Startups tilbud til din virksomhed

Rabat startup - virksomhed og erhverv

El Design har leveret netværk og Wi-Fi løsninger til virksomheder og erhverv i København, gennem mange år. Vi ved at det er vigtigt med et godt og stabilt Wi-Fi netværk til din nye virksomhed

Vi bruger vores gode netværk til at skaffe jer de bedste tilbud på en hurtig internetforbindelse. Vi rådgiver jer, så løsningen passer til jeres budget og tekniske krav. Det er vigtigt at internettet fungere godt hvor I skal bruge det, så I ikke spilder unødig tid på at bikse med dårligt eller langsomt Wi-Fi. Vi giver altid dækningsgaranti på jeres nye Wi-Fi løsning, det er en god sikkerhed for jer.

Vi har hjulpet en række virksomheder med til hurtigt internet, se vores referencer for nærmere info.

Vi vil selvfølgelig gerne reklamere for nogle af de starup vi har hjulpet i 2017:

Ønsker I også et uforpligtende møde om jeres virksomhed, gode tilbud på internet, fiber, netværk eller Wi-Fi løsning til erhverv, så kontakt os allerede idag.

Med venlig hilsen 

 Martin Lohse - Direktør El Design - 22 37 04 37

Tags: Wi-Fi løsninger, Fiberbredbånd, Startup

Rådgivning Wi-Fi
Indendørs og udendørs Wi-Fi
El Design har erfaring i at dække store områder med effektiv Wi-Fi

Referencer:

Rabat startup - virksomhed og erhverv - El Design - København Tilbud på en komplet netværk og Wi-Fi løsning til StartUP virksomheder med stor rabat.   Rabat startup - virksomhed og erhverv - El Design - København Tilbud på en komplet netværk og Wi-Fi løsning til StartUP virksomheder med stor rabat.   Rabat startup - virksomhed og erhverv - El Design - København Tilbud på en komplet netværk og Wi-Fi løsning til StartUP virksomheder med stor rabat.

Ja tak, kontakt mig venligst