Skip to main content

GørDetSelv - Netværks komponenter

Er I en mindre boligforening der ønsker internet i jeres ejendommen, er der mulighed for en gør det selv løsning. I kan vælge en total pakke fra El Design, her er alt som hører til installationen. Det er også mulighed for en kombi løsning hvor I udfører dele af installationen og El Design udførere resten.

For at sikre høj kvalitet på installationen, laver vi opmåling i jeres ejendom. Vi bestiller alle materialer og komponenternet hjem. Materialerne leveres sammen med udførlig instruktion og vejledning klar til at gå i gang med. Vi giver support via e-mail og telefon.

I kan også låen en komplet proffesionel værktøjspakke som sikre at alt det nødvendige er tilstede ved start. Det er lige til at gå til, og der kan spares en hel del penge på den måde og stadig få de bedste komponenter.

Det aktive udstyr, leveres færdig programmeret og vi giver jer selvfølgelig vores grundigt kursus i fejlfindning og drift at netævrket.

I kan spare optil 2.500 kr. pr. lejlighed ved selv at installere netværket, dette er en mulighed for den lille boligforening som ønsker en billig kvalitetsløsning. Hvis I er 10 lejlighed i en opgang, kan 4-5 mand lave en færdig installation på en arbejds weekend .

Kontakt os venligst for mere information.